Mijn leerlingen aan het woord:

 

"Naar mijn mening is Josje Schouten een geweldige vrouw met een groot hart. Wat mij zo ontzettend aanspreekt aan haar, is dat ze haar vak met enorm veel passie geeft. Die passie is zodanig in haar lesgeven merkbaar, dat ik als leerlinge in haar vertellen meegesleept wordt en alle leerstof met plezier in me opneem; niet voor niets is Kunst Algemeen het vak dat ik het liefst volg. Haar manier van vertellen wekt interesse op. Daarnaast is Josje zeer ruimdenkend. Zij weet waar zij het over heeft, zij heeft een eigen visie. Als haar leerlinge heb ik zo veel van haar geleerd, en niet alleen op het gebied van kunst; ook haar visie op het leven heeft mij geïnspireerd. Zij heeft mij helpen groeien als persoon. Ik heb erg veel waardering voor Josje Schouten als persoon en daarnaast is haar manier van doceren erg interessant."

(Melis Ulubas 6 Vwo Lyceum Elst 2014)

 

“Mevrouw Schouten is een docent die erg veel voor haar leerlingen over heeft en ook veel tijd steekt in extra stof of uitleg voor de leerlingen. Ze is een meelevend persoon en ze is een docent waar je een persoonlijke band mee kunt hebben. Verder kan je altijd wel met haar lachen, maar daarnaast ook serieus bezig zijn. Ze bereidt je goed voor op het examen."

(Anoek, 6 VWO Lyceum Elst 2013)

 

“Mijn ervaringen met Josje Schouten als docent Kunstgeschiedenis is dat je in een fijne, leuke sfeer informatie tot je kunt nemen en naderhand er altijd nog wat tijd over is om wat na te praten.”

(Fenna, 6 VWO Lyceum Elst 2013)

 

“Josje Schouten is een vrouw met twee kanten, beiden echter erg positief! Enerzijds is zij een kunstzinnige en openhartige persoon waar je volledig op kunt bouwen. Een leuke vrouw die altijd in is voor een lolletje. Anderzijds is zij de strenge maar rechtvaardige docent die er alles aan doet om jou te helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen.”

(Myrthe, 6 VWO Lyceum Elst 2013)

 

"Josje Schouten is sinds een aantal jaren mijn docente voor Kunst Algemeen. Josje is een vrouw met veel expertise en liefde voor haar vak. Buiten het feit dat het een geweldige docent is, is ze ook een geweldige beeldende kunstenares. Josje staat in het leven met een open visie, heeft al veel van de wereld gezien en is geïnteresseerd in mensen, verschillende culturen en natuurlijk de kunsten. Ze heeft een hart van goud en men kan veel van haar leren."

(Yaël, 6 VWO Lyceum Eslt 2013) 

Gepland

.....

Gepland

.....

Gepland

.....

Gepland

.....

 

Gepland

.....

 

Gepland

.....