Even voorstellen

 

Na vele omzwervingen door o.a. Afrika, het Midden-Oosten en Azië, en gewerkt te hebben in de meest uiteenlopende beroepen zoals verpleegkundige, taxi- en buschauffeur, muzikant, cliniclown in de geestelijke gezondheidszorg, blueszangeres, beeldend kunste­naar, zweminstructrice, eigenaar van een café en een sierviskwekerij, ben ik, Josje Schouten, op latere leeftijd gaan studeren.

 

Na mijn bachelor 'Docent beeldende kunst en vormgeving' ben ik op 52 jarige leeftijd op de Radboud Universiteit 'Kunstgeschiedenis en cultuurbeschouwing' gaan studeren.

 

De afgelopen 10 jaar ben ik als docent en cultuurcoordinator werkzaam geweest in het middelbaar en hoger onderwijs. (Mijn leerlingen aan het woord).

Als eigenaar van OvalArt geef ik cursussen en hoorcolleges kunstgeschiedenis, cultuur­beschouwing en muziekgeschiedenis aan volwassenen. (Cursisten aan het woord)

 

Naast het lesgeven ben ik ook bezig als een professioneel beeldend kunstenaar waarbij ik zowel autonoom beeldende kunst, als kunst in opdracht maak.

 

Creëren is voor mij van levensbelang. Gevoelens en gedachten vertalen via het beeld, woord en de muziek hebben een prominente plaats in mijn leven (zie mijn eigen werk). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gepland

.....

Gepland

.....

Gepland

.....

Gepland

.....

 

Gepland

.....

 

Gepland

.....